Start een mobiele Pastaria

Grote fastfoodbedrijven proberen hun marktaandeel op de "snelle pastaverkoop" te veroveren.
Op alle grote stations worden pasta-outlets ingepland. Dit is niet voor niets.
De marges zijn hoog!

In Frankrijk, Belgie, Duitsland is de "snelle" pastaverkoop al jaren een trend.

Grote fastfoodbedrijven hebben de trend gezet en talrijke kleine ondernemers liften mee op het succes.

Met het handboek "mobiele Pastaria" lift u mee op het succes van de grote jongens.

U bouwt een vaste klantenkring op, die iedere dag bij uw mobiele Pastaria heerlijke verse pastagerechten kunnen kopen. Dit E-Book behandelt onderdelen voor het starten van een mobiele Pastaria.

Overzicht van de inhoud:

De mobiele Pastaria.
Een mobiele Pastaria is een nieuwe manier van food-service. Men verkoopt Italiaanse pasta’s, pesto, sauzen, toppings en Italiaanse nevenproducten. Steeds vaker ziet u de mobiele units op staan op vaste standplaatsen en evenementen.
Pasta, lekker, snel, gezond, scherp geprijsd en laat zich makkelijk meenemen in een handige meeneembox.
Een mobiele Pastaria is de nieuwste trend voor de fijnproever met weinig tijd. Ook in de toekomst blijft gezondheid de grootste trend op het gebied van eten. Pasta is een goed alternatief voor het ouderwetse fastfood.


Pastaria producten
Het aanbod bestaat uit ambachtelijk gemaakte pasta, die voor iedere klant apart, snel en vers klaar gemaakt wordt. Deze wordt gecombineerd met vers gemaakte sauzen of pesto. De klant kiest zelf welke toppings hij graag op zijn pasta wilt hebben: Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten, olijven, verse Basilicum, etc.

U droomt financieel onafhankelijk te worden?
Dan kan de verzamelde informatie die in het ebook staat, om uw eigen mobiele Pastaria op te zetten, wel eens de eerste stap zijn. Het ebook laat u zien, hoe u moet opstarten.

Als u gaat voor een goede omzet en goed wilt verdienen in uw eigen mobiele Pastaria, is het goed te weten, wat en waarom uw klanten in de rij zullen staan voor uw mobiele Pastaria

Zo eenvoudig is het, hoeveel werkervaring u ook heeft en of u nu veel of weinig geld hebt, als u denkt dat u het kunt moet je er gewoon voorgaan. Wie of wat u ook bent, het maakt niet uit.

Denk hierom. Het gaat om de beste manier te vinden waarmee u een goede omzet kan maken en veel klanten naar uw mobiele Pastaria kan aantrekken. Dat is het belangrijkste wat u moet leren in deze business.